İstanbul
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2441.4
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63322.57$

Bakan Tüfenkci Malatyalı Aday Dursun'a Sahip Çıktı

Bakan Tüfenkci Malatyalı Aday Dursun'a Sahip Çıktı
Merkezi İstanbul Sultangazi’de bulunan Pütürge Şükan Derneğinin ev sahipliği yaptığı AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı ve Evkur Yeni Malatyaspor yönetim kurulu üyesi Hadi Dursun için kahvaltı programı düzenledi.

Önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı aynı zamanda AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfekci’nin katıldığı programa, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun, Malatyalı Devlet Sanatçısı Selahattin Alpay, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ahmet Satılmış, çok sayıda dernek başkanları, işadamları ve basın mensupları katıldı.

Şükan Derneğinde düzenlenen Kahvaltı Programında konuşan Hadi Dursun “Öncelikle yoğun programına rağmen bizi kırmayıp programımıza iştirak eden Sayın Bakanımız Bülent Tüfekci’ye teşekkür ediyorum. Cahit Başkanımız Sultangazi’ye ciddi emekleri olmuştur. Bugün Sultangazi güzel bir hal aldıysa Cahit Başkanımızın sayesinde olmuştur. Kendilerine huzurunuzda çok teşekkür ederim. Bizler hemşehrilerimize daha fazla hizmet etmek adına böyle bir yola çıktık. AK Partimizin aktif belediyecilik anlayışıyla hareket ederek Allah nasip ederse Abdurrahman Başkanımızla birlikte güzel bir hizmet sürdürmeyi planlıyoruz. Bu programın oluşmasında büyük destekleri olan Gül Hasar Marmara Bölge Koordinatörü Şükanlı İş Adamımız Sayın Cihan Dündar'a teşekkürlerimi sunuyorum. Sultangazi’de yaşayan ve Pütürge Cihanbey Aşireti mensupları olan Alkas Korucak Derneği, Alraş Derneği, Ulutaş Derneği, Maman Derneği, Arıtoprak Derneği, Alçeri Derneği, Çaygören Derneği, Tekederesi Derneği, Alihan Derneği, Söğütlü Derneği, Tepehan Derneği, Büyükgöz Derneği, Kayadere Derneği, Yandere Derneği, Gertan Derneği, Nohutlu Derneği, Şalyan Derneği, Üran Derneği, Pütürge ve Malatya Dernekleri başta olmak üzere 150 katılım sağlandı. Şükan Derneği öncülüğünde yapılan bu programa tüm katılımcı dernek başkanlarıma, işadamlarına ve tüm Şükanlılara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 31 Mart Yerel seçimlerinin Abdurrahman Dursun Başkanım öncülüğünde Sultangazimize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz eder tüm katılımcılara saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Program’da yaşanan izdihamdan dolayı bir çok konuk ayakta kaldı.

Programda söz alan Şükan Dernek Başkanı Rıza Dündar “Hadi Dursun Kardeşimizin çıktığı bu yolda tüm dernekler olarak arkasındayız. Sultangazi’de hatrı sayılır bir Malatya nüfusuna sahibiz. Bizde isteriz ki Malatyalı kardeşlerimiz belediyemizde bizi temsil etsin. Bu arada başkan adayı gösterilen Adıyamanlı hemşerimiz Abdurrahman Dursun’a bu program vesilesiyle ilk olarak Malatyalılar sahip çıktığını gösterdi. Bizde artık başkanımızdan adayımıza ve adaylarımıza gerekli töleransı göstermesini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.  

Pütürge Dernekler Federasyonu, ve Pütürge Çevre Köyleri Dernek Başkanı Osman Dursun söz alarak Böyle güzel bir atmosferde bulunmaktan son derece memnun kaldıklarını belirterek "Hadi Kardeşimizin böyle bir göreve talip olması bizleri gururlandırmıştır. Her zaman arkadasında olduğumuzu belirtmek isterim. Sayın Bakanımız ve Kirvem Bülent Tüfenkci'nin yoğun programına rağmen bizleri kırmayıp programımıza iştirak ettiği için teşekkür eder, Abdurrahman Dursun Başkanımıza seçimlerin hayırlı olması dilerim" dedi. 

Program’da Belediye Başkanı Cahit Altunay projelerini anlatırken büyük alkış aldı. Bakan Tüfenkci ise konuşmasında Başkan Adayı Abdurrahman Dursun’a dönerek “ Başkan mesajı almıştır herhalde ” demesi salonda gülüşmelere neden oldu. Güzel ve yoğun bir katılımın olduğu program Ali Biricik'in Hazırlayıp Sunduğu "Dernekler Konuşuyor" Programı kapsamında Vuslat TV ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Kahvaltı’nın ardından Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hadi Dursun, partililerle birlikte Sultangazi AK Parti İlçe teşkilatında bir dizi temaslarda bulundu.

aziz 2

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!