İstanbul
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2431.1
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62635.44$

MİAD Yine Gövde Gösterisi Yaptı!

MİAD Yine Gövde Gösterisi Yaptı!
Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Malatya İş İnsanları Derneği (MİAD) iftarı 4 Nisan Dünya Malatyalılar Gününe özel gerçekleşti.

 

Kısa Adı MİAD olan Malatya İş Adamları Derneği yeni düzenlemesiyle Malatya İş İnsanları Derneği’nin geleneksel iftar programı Taksim Sofitel Hotel’de gerçekleşti. 

Kimseye haber verilmemesine rağmen 460 kişilik masa düzeni gelen konuklara yetmedi. Malatyamızın güzide kurumlarından MİAD’ın etkinlikleri her sene olduğu gibi bu yılda izdihama dönüştü. Geceye Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve eşi olmak üzere, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Malatyalı Halis Dalkılıç, Serap Yaşar katılırken Malatya Milletvekilleri, Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Girişim Grubu olarak tanılan Adnan Başdemir, IHKIB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe ve yönetimi, LCWaikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, İş İnsanı Hikmet Tanrıverdi, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Dermatolog Uzman Dr. Şirin Çelik, Çeşitli Sivil Toplum Örgütleri Başkanları ve çok sayıda iş insanı ve Medya mensubu katıldı. 

Selamlama konuşmasından önce MİAD’ın gerçekleştirdiği projelerin tanıtım filmi gösterildi. MİAD Genel Sekreteri Dr. Hakan Odabaşı’nın sunumuyla söz alan MİAD Genel Başkanı Yunus Aktaş “ Böyle güzel bir gecede bizlerle olan başta Sayın Bakanımız olmak üzere, Milletvekillerimiz ve kıymetli misafirlere hoş geldiniz demek istiyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar programıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize diyorlar ki “ İş Adamları Lüks otellerde iftar programı yapıyor. Garibanlara destek olmuyorlar” bizde bu algıyı yıkmak için bu programda KIZILAY ile birlikte bir programa imza attık. Herkese verilecek yardım çekiyle kim gönlünden ne kopuyorsa destek verebilir. Yine İHKİB’in birkaç gün sonra seçimleri olacak. Ben taraf olduğumu belirtmek isterim. Gönlüm ve desteğim mevcut başkanımız Mustafa Gültepe’den yanadır. Çünkü kendisi yüzde 49.99 Malatyalıdır. Memleketimize yatırım yapan, istihdam sağlayan yine yönetiminde çok değerli hemşehrilerimiz ve yatırımcılarımız var. Söyler misiniz bu insanları desteklemeyip ne yapayım. Yine Rektörümüz bilir bu sene Turgut Özal Tıp Merkezinde kalan hasta yakınlarına her sene olduğu gibi iftar vermekteyiz. Konuk evimize iftar vermek isteyen iş insanlarımızı bekliyoruz. Her yıl 100 bin üzerinde hasta yakınımız bu iftarlara iştirak ediyor.” Dedi. Öte yandan gecenin en ilginç sözü başkan Yunus Aktaş'ın " Belki son dönemimiz olabilir hakkınızı bana helal etmenizi rica ediyorum" demesi oldu. 

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe " Böyle bir gecede bulunmaktan ve Sayın Bakanımızı ve kıymetli misafirleri ağırlamaktan onur duydum. Başkanımız Yunus Aktaş'ın beni yüzde 49.99 Malatyalı görmesine şikayetim yok ama madem bugün 4 Nisan ve Dünya Malatyalılar Günü o halde yüze 44 Malatyalı olayım adet yerini bulsun" dedi. 

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık son günlerde 1. Etabı açılan Malatya Kuzey Çevreyolu için Bakan Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ederken, Bakan Adil Karaismailoğlu “ Artık daha çok Malatya ile ilgileneceğiz. Çevreyolu hayırlı uğurlu olsun. Sırada ki yatırımımız Malatya Havalimanının 2.5 Milyon yolcu kapasitesine çıkaracak olan yeni terminal bina projemizdir. Tahmini olarak seneye bu zamanlar biteceğini öngörüyoruz” dedi. 

Gece plaket ve hediye takdimlerinin ardından son bulurken MİAD Yönetimi gelen tüm konukları kapıya kadar yolcu etti.   
 

 

aziz 2

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!