İstanbul
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.18
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66953.369$

İş Adamı Ramazan İktimur Başkan Gültepe'yi Tebrik Etti

İş Adamı Ramazan İktimur Başkan Gültepe'yi Tebrik Etti
Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İHKİB Başkanlığını yürüten Mustafa Gültepe, yeniden İstanbul Hazır Giyim İhracatçı Birlikleri başkanı seçildi.

Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gültepe,‘‘Kıymetli ihracatçı dostlarım, birliğimizin seçimli olağan genel kurulu, kurumumuzun büyüklüğüne ve itibarına yakışır olgunlukta bugün gerçekleştirildi. Sektörün geleceği için oy kullanan bütün delegelerimize teşekkür ediyorum. Yarış bitti, şimdi çalışma ve birlik zamanı. Bizi geleceğe taşıyacak büyük dönüşüm için yola çıkıyoruz.’’ dedi. 



Malatya Tekstil Sektöründe bu sonuç sevinçle karşılanırken İş İnsanı Ramazan İktimur Malatyadan.com'a özel açıklamalarda bulundu. Yeniden Başkan Seçilen Mustafa Gültepe'yi tebrik ederek sözlerine başlayan İktimur " Garip bir seçim atmosferi yaşadık. Tekstil ile alakası olmayan, ihracatçı olmayan hatta vergi levhası bile olmayan insanların diğer aday Özkan Karaca tarafından seçim alanına gönderilmesi ve seçim sonucu henüz belli olmadan kazandık şeklinde algılar yapmasını yaşadık. Böyle ucuz işlere gerek olmadığını düşünüyorum. Özkan Bey kendi oyu bile olmadan kardeşinin şirketi ve kardeşinin oy kullandığı bir seçimde kazanması hayal olurdu. Yinede 300 oy farkla kaybetmek azımsanmayacak bir oy olduğuna inanıyorum. Kendisini de medeni cesaretinden olayı tebrik ederim. Malatyamız kazanmıştır. Sayın Gültepe'nin Malatya'ya kurduğu fabrika istihdam bizim için daha değerlidir" dedi. 

Mustafa Gültepe Kimdir?

TİM Başkan Vekili, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı, Sakarya 1. OSB Başkanı Mustafa Gültepe, 1968 Tonya-Trabzon doğumlu. 1990 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Gültepe, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi'nde MBA yüksek lisansını tamamladı. Mezun olduktan sonra 1992 yılında Taha Tekstil'de sektöre giriş yaptı. Taha Grubuna bağlı olarak 1994 yılında kurulan Talu Tekstil firmasının kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı olan Gültepe, 25 yıldır hazır giyim sektöründe faaliyet gösteriyor. İstanbul, Sakarya ve Malatya'da üretim tesislerine sahip olan Gültepe, yaklaşık 1.800 kişiye istihdam sağlıyor.

2010 yılından itibaren İHKİB Yönetim Kurulu'nda yer alan Gültepe, 2014 yılından beri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. 2018 yılı nisan ayında yapılan seçimlerde İHKİB Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Mustafa Gültepe, aynı zamanda Sakarya 1. OSB Başkanlığını da sürdürüyor. Gültepe, evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce biliyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!