İstanbul
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62869.211$

Şair Mustafa Ercan Ankara'da Malatyalıları Zafer'e Taşıyacak!

Şair Mustafa Ercan Ankara'da Malatyalıları Zafer'e Taşıyacak!
Malatyalılar Ankara'da Zafer'e yürüyor. Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar ve Mamak 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Şair Mustafa Ercan'ın Malatyalı olmasından dolayı Ankara'da yaşayan Malatyalılar arasında bir heyecan oluştu.

Malatyalı Şair ve Yazar Mustafa Ercan Zafer Partisi Ankara Mamak ilçesinde 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Adayı Gösterildi. Şiirlerinde umudu ve zafer'i işleyen Şair Ercan, Zafer Partisi'nin radarına girdi. Tüm Siyasi Partiler içinde Ankara'nın tek Malatyalı birinci sıra meclis üyesi adayı olan Ercan, bu gelişmeyi Zafer Partisi'nin Malatyalılara verdiği bir onur olarak kabul ediyor.

Malatyadan.com'a açıklamalarda bulunan Şair Ercan "Bana bu görevi layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ hocam olmak üzere, Genel Başkan yardımcılarım, Zafer Partisi Ankara İl Başkanımız ve aynı zamanda hemşehrimiz olan Av. Bilal Katar'a teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Mamak İlçesinde 70 Bin Malatyalının yaşadığını vurgulayan Ercan "Mamak ilçesinde yaşayan hemşehrilerimin artık çalacak bir kapısı ve her şartda arayacağı bir kardeşleri var. Malumunuz 6 Şubat tarihinde asrın felaketi deprem'de bende mağdur olarak Ankara'ya yerleştim. Bütün depremzedelerin sıkıntılarını bir depremzede olarak bende biliyorum. Hem depremzede, hem de Ankara'da yıllardan beri ikamet eden tüm Malatyalı hemşehrilerimin sesini duyurmak adına Mamak ilçemizde 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olarak seçildiğim takdirde Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde gayret ve çaba sarf edeceğiminden şüpheleri olmasın. Tüm Malatyalı hemşehrilerimizin parti gözetmeksizin kendilerine verilen bu onura sahip çıkacağını ümit ediyorum. 31 Mart Yerel seçimlerinde Zafer Partisine oy vererek hemşehlerine sahip çıkacaklarına tüm kalbimle inanıyorum. Son olarak partimizin sloganını Malatyalılara uyarlamak gerekirse " Zafer Senin, Zafer Ankara'nın, Zafer Malatyalıların" demek istiyorum. Tüm hemşehrilerimi en derin saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum" dedi. 

Şair Mustafa Ercan ve Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Bilal Katar

ŞAİR MUSTAFA ERCAN TÜM HEMŞEHRİLERİNDEN DESTEK BEKLİYOR!

Ankara'da yaşayan Malatyalı hemşehrilerimizin adayımız olan Şair Mustafa Ercan'a destek noktasında ellerinden geleni yapacağından şüphemiz yok. Ankara dışında yaşayan Malatyalılarında Ankara Mamak'ta yaşayan yakınlarını arayarak belediye meclis üyeliğinde parti ayrımı yapmaksızın tercihlerini Zafer Partisinden yana kullanacaklarını biliyoruz. 

aziz 2

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!