İstanbul
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63833.133$

Başarı Birlik ve Beraberlikle Gelir

Başarı Birlik ve Beraberlikle Gelir
Yeni Malatyaspor'un Trabzonspor'a gol olup yağdığı maçın ardından Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Dursun açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un muhteşem oyunla Trabzonspor’u 5-0 mağlup etmesinin ardından Malatyadan.com’a açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Dursun “Doğru hamlelerimizin meyvelerini almaya başladık” dedi.

BAŞARI BİRLİK VE BERABERLİKLE GELİR

Maçın ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hadi Dursun " Bildiğiniz üzere Adil Gevrek başkanlığında yürüttümüz süper lig serüveni hiçbir zaman bizi başarısızlığa itmedi. Çünkü başarıya inanırsanız başarılı olursunuz. Sürekli yayın grubunuza açıklama yaparken şunun altını çiziyorum. Taraftarlarımız bize güvensin hep birlikte üst sıralara da tırmanışımız sürer, Avrupa Kupalarına da katılması başarısı gösteririz. Yeter ki biz bir olalım ve takımımızı destekleyelim. Bugün dile kolay Süper Ligin gedikli ve güçlü takımlarından Fenerbahçe’yi yeniyoruz. Bu yetmiyor Galatasaray’ı yeniyoruz. Bu yetmiyor Başakşehir takımıyla deplasmanda berabere kalıyoruz. Bugün de gördünüz Trabzonspor gibi güçlü bir takıma 5 gol atarak adeta darmadağın ediyoruz. Bütün bunlar tesadüf olabilir mi? Yada şans eseri olabilir mi? Malzemecisinden, yöneticisine, antrenöründen doktoruna, Başkan’ından şoförüne taraftarına kadar aile olmuş bir takım neleri başaramaz ki. Her zaman söylüyorum yine söylemekten kaçınmam. İş Adamlarımız bu takıma sahip çıkmalı. Başka bir Malatyaspor yok. Maşallah takımımız süper lige damgasını vurdu. Daha bundan güzel bir gurur tablosu olabilir mi?” dedi.

Başkan Adil Gevrek ve teknik ekibi yine aynı zamanda futbolcuları ve taraftarı tebrik eden Dursun son olarak şu ifadelerde bulundu. " Kısır çekişmelerimizi bir yere bırakıp başarıya kenetlenmemiz gerekiyor. Bugün birlik ve destek günüdür. Camiamıza sahip çıkalım ve başarının tadını çıkarım. Bu çıkışımızın sürmesi temennisiyle büyük Malatyaspor taraftarına ve tüm hemşehrilerime saygı ve selamlarımı iletiyorum." dedi.

Bu arada geçtiğimiz günlerde hemşehrilerine daha çok hizmet etmek amacıyla kolları sıvayan Hadi Dursun, İstanbul Sultangazi Belediyesi Meclis Üyeliğine aday adayı olarak Sultangazi’de yaşayan Malatya ve Adıyamanlı hemşehrilerinin desteğini bekliyor.  

aziz 2

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!